Etaleren

Een etalage is erg belangrijk voor je winkel. Een stukje verzorging van je winkel. Een etaleur of stylist kan u daarbij helpen.

Je hebt vaak met verschillende etalages te maken. Voor een kledingwinkel is de styling heel belangrijk. Hier wordt dus minder etalagemateriaal gebruikt en ligt de focus meer op het stylen van de sets.

Bij een kleiner product, hier kan je denken aan monturen of parfum, worden juist weer meer etalagematerialen gebruikt. De etalage wordt voorzien van een opbouw waardoor het volume krijgt. Zo valt het product meer op.

Wat ik belangrijk vind aan een etalage is dat hij bij jou, de winkel, omgeving en de klant past. Omdat ik een werkruimte heb bedenk ik concepten voor etalages en maak ik vaak zelf het etalagemateriaal in mijn werkruimte. Zo krijgt iedere klant zijn eigen unieke etalage.

Ik werk voor verschillende MKB bedrijven en heb met alle combinaties te maken gehad. Voor de Bazaar in Beverwijk etaleer ik 2 keer per jaar vitrines met producten van verschillende ondernemers.