Referenties

Amy etaleert inspirerend en zorgt voor een verrassend resultaat in onze lingeriespeciaalzaak”.
Annalien Lingerie Ermelo
www.annalien.nl

Creatief, zelfstandig, meedenkend, initiatiefrijk, eigenwijs en leergierig. Eigenlijk alles wat je van een etaleuse moet verwachten “.
Boetiekieboe kindermode Capelle a/d IJsel
www.boetiekieboe.nl

In het begin keek ik sceptisch aan tegen een etaleur, ik dacht weer extra kosten in deze rare tijden, maar heb toch de stap genomen en Amy gevraagd mijn etalages onder handen te nemen. En met succes, ik krijg veel complimenten over de etalages en het trekt echt klanten aan. Dus die ( lage) investering verdien ik dubbel en dwars terug”.
X-tra Beautifull Fashion Nijkerk
www.x-trabeautifull.nl

De cliënten zeggen iedere keer weer hoe mooi en anders de etalage is en zijn dan al nieuwsgierig naar de volgende.  Er blijven mensen echt staan om de etalage te bekijken en komen dan binnen om te kopen of om een afspraak te maken.Er was een paar maanden geleden zelfs een mevrouw die binnenkwam en zei dat zij de etalage de mooiste van de hele straat (40 winkeliers) vond iedere keer weer en dat het een lust voor het oog is.Amy komt al twee jaar bij mij en iedere maand is de etalage weer totaal anders. Zij is de derde etaleur die ik heb en de beste. Denkt mee is verjongend en innovatief. Door het minimaal te houden richt zij juist de aandacht op belangrijke zaken”.
Daja Schoonheidsinstituut Haarlem
www.dajaschoonheidsinstituut.nl

Amy is sinds anderhalf jaar etaleur van mijn schoonheidssalon. Ik heb een hoekpand met twee grote ramen. Elke drie maanden past zij de salon aan aan de seizoenen. Amy staat open voor overleg en ik ben elke keer weer enthousiast hoe zij de etalages inricht. Bovendien is Amy een vriendelijke en toegankelijke vrouw. Ik ben zeer tevreden”.
Amber Schoonheidssalon Putten
www.amberschoonheidssalon.nl

De etalages worden door Amy met de juiste zorg en styling gecreëerd. Ze werkt zeer zelfstandig en geeft ruimte voor onze eigen inbreng. Kortom ze zorgt ervoor dat onze etalages een goede eye-catcher zijn“.
Wala Lingerie & Mode
www.walawormerveer.nl